Verschillen tussen gel- en acrylnagels

Gel wordt in verschillende lagen opgebracht over de natuurlijke nagel of de verlengde nagel (d.m.v. tips). De french manicure wordt gevormd door een witte gel en een transparante gel. Iedere laag moet uitharden onder een speciale UV- of ledlamp. Na het aanbrengen van de gellaag worden de nagels in de gewenste vorm en lengte gevijld en afgewerkt met een glansgel. De nagelriemen worden verzorgd met nagelriemolie. Na 2 tot 4 weken wordt er aan de achterkant van de nagel een uitgroei zichtbaar. Deze dient dan bijgewerkt te worden door de gel plat te vijlen en daarna weer op te vullen met nieuwe gel. De gewenste lengte en vorm worden weer opnieuw gevijld. Bij french manicure wordt tevens de witte rand opnieuw gezet.

Acryl (*) wordt gevormd door een poeder vermengd met vloeistof (de liquid) en opgebracht over de natuurlijke nagel of de verlengde nagel (d.m.v. tips). De french manicure wordt gevormd met een wit acryl en daarna aangevuld met een transparante acryl. De nagels worden in de gewenste vorm en lengte gevijld en afgewerkt met een glansgel. De nagelriemen worden verzorgd met nagelriemolie. Na 2 tot 4 weken wordt er aan de achterkant van de nagel een uitgroei zichtbaar. Deze dient dan bijgewerkt te worden door de acryl plat te vijlen en daarna weer op te vullen met nieuwe acryl. De gewenste lengte en vorm worden weer opnieuw gevijld. Bij french manicure wordt tevens de witte rand opnieuw gezet.

* In mijn salon wordt uitsluitend met gel gewerkt.Nailart
is een mooie versiering (kunst) op uw nagel. Dit kan door middel van inlay, glitterpoeders, striping, strassteentjes, tekeningen en nog veel meer. Daarnaast heb ik meer dan 250 kleur- en glittergels om een gekleurde french manicure te maken. Alle nailart wordt met de hand getekend. Om wekenlang verzekerd te zijn van een mooie kleur op uw nagels kunt u de nagels ook laten lakken in een kleur- of glittergel. Om een idee te krijgen van nailart verwijs ik u naar het knopje foto\'s. Mocht er binnen een week problemen met uw gelnagels zijn, zoals lifting van de kunstnagel of ernstige scheuren/barsten van de gel, krijgt u gratis een reparatie aangeboden.